Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем след смяна на акомулатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем след смяна на акомулатора

колеги помагайте днес си смених акомулатора и големи проблеми станаха.не знам от това ли е или просто трябвало да стане-почна да премигва една лампичка на таблото нещо като разпръсквачка ли как да го обясня не знам,/преди да запаля чакам да угасне това нещо/,променя си оборотите,не набира.не знам от акомулатора ли е но кофти стана нещо
    Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark

Провери си кабелите около акумолатора да не би да си разкачил нещо без да искаш.Разпръсквача е дюзичка и ти отчита когато компа регистрира грешка.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Колега,много е вероятно да се е скъсала някоя маса или да не сте я закачили.Втзможно е и да има хлабава връзка.Свали клемите,почисти ги и ги стегни на ново.Виж да няма и някой допълнителен кабел,като маса на компа например
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

я вземи го зареди първо тоя акумулатор.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
          колеги помагайте днес си смених акомулатора и големи проблеми станаха.не знам от това ли е или просто трябвало да стане-почна да премигва една лампичка на таблото нещо като разпръсквачка ли как да го обясня не знам,/преди да запаля чакам да угасне това нещо/,променя си оборотите,не набира.не знам от акомулатора ли е но кофти стана нещо
          благодаря много на всички,които се отзоваха на проблема ми утре ще прегледам всичко и .....................сервиз в послиден момент

Comment

Съвсем скоро имах същия проблем,но след като по други причини ми се скапа акумулатора. Ден два тази индикация ме побърка от светкане и гаснене / червената дюзичка /.
            Така и не си го обясних много как стана НО след като зредих акумулатора - всички грижи престанаха.

Не вярвах че и друг е имал тоз проблем
            100% е от акумулатора!
            Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Първоначално публикувано от SigSauer Покажи съобщение
              Съвсем скоро имах същия проблем,но след като по други причини ми се скапа акумулатора. Ден два тази индикация ме побърка от светкане и гаснене / червената дюзичка /.
              Така и не си го обясних много как стана НО след като зредих акумулатора - всички грижи престанаха.

Не вярвах че и друг е имал тоз проблем
              100% е от акумулатора!
              що пък трябва да е на 100%.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                що пък трябва да е на 100%.

Амиии...защото е станало непосредствено след смяната на акумулатора...например.
                И тъй като при еквиваленти промени са последвали аналогични симптоми....

Добре де ще се поправя - 99%
                Last edited by SigSauer; d.m.y г., 08:54.
                Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Първоначално публикувано от SigSauer Покажи съобщение
                  Амиии...защото е станало непосредствено след смяната на акумулатора...например.
                  И тъй като при еквиваленти промени са последвали аналогични симптоми....

Добре де ще се поправя - 99%
                  та все пак да ви кажа кво стана ходих в сервиз и грешка в TPS-датчика,поправиха го временно докато взема нов

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
                    та все пак да ви кажа кво стана ходих в сервиз и грешка в TPS-датчика,поправиха го временно докато взема нов
                    а как се казва това дето тропа по мотора и се сменяло било нещо за клапаните...........некакъв механизъм не е повдигачите а друго

Comment

Ей го на изкочи 1-я % Вариатор се казва. Сменя се с ремъка.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Ей го на изкочи 1-я % Вариатор се казва. Сменя се с ремъка.
                        благодаря очтиви сте все пак

Comment

Working...
                        X